Vi ringer dig op
Ring mig
Fleet_mac_IPad_DK

Flådestyring - Bedre kundeservice med ABAX Fleet management

Flådestyring med ABAX Fleet Management gør de nemt at både overholde myndighedernes krav, være ajour med de daglige kundeaktiviteter og sikre virksomheden en omkostningseffektiv drift af bilflåden. Uden flådestyring er det en kompliceret og tidskrævende affære at have fuld kontrol på hele virksomhedens bilflåde.

Bestil i butik

Altid korrekt og opdateret dokumentation

Integration af data fra den digitale tachograf og sporingsudstyr fra ABAX sørger for at korrekte opdaterede dataoplysninger altid bliver opbevaret i overensstemmelse med EU’s bestemmelser. Med ABAX Fleet Management behøver personalet ikke længere manuelt at hente tachograf data fra hver eneste fartskriver, for derefter at arkivere de nødvendige data på kontoret. Chaufførerne kan når som helst og hvor som helst logge ind og opdatere egne chauffør-data og hente de nødvendige oplysninger. Man sparer tid og reducerer samtidig risikoen for bøder for overtrædelse af EU's bestemmelser om korrekt opbevaring af tachograf data.

ABAX Fleet Management

Her kan du se mere om hvordan vores flådestyringsprodukt fungerer

Forbedrer chaufførens kørselsmønster

Med ABAX Fleet Management kan virksomheden analysere chaufførernes kørselsmønster og brændstofforbrug. Ved hjælp af rapporter fra systemet kan man nemt vejlede og guide sine chauffører i retning af et mere positivt kørselsmønster. Ved at forbedre dine chaufførers kørselsmønster opnår du store driftsøkonomiske besparelser, billigere forsikring, bedre image og en reduktion af virksomhedens negative effekt på miljøet.

Vi ringer til dig!

Indtast dit telefon nummer her, så kontakter vi dig og fortæller dig mere om flådestyring og Fleet Management.

Fuld Kontrol

Har du brug for at vide hvornår og hvor mange timer dine maskiner faktisk har været i brug på byggepladsen? Ved at bruge dataoplysninger fra både køretøjet, og eventuelt tillægsudstyr, kan ABAX Fleet Management dokumentere al aktivitet. Alt sammen i et digitalt og oversigteligt kort med dertilhørende nøjagtige rapporter som sørger for at du har korrekt dokumentation på det du måtte have behov for.

ABAX™ App Store

Vil du have flere funktioner ud over flådekontrollen? Udvid din løsning i ABAX App Store. Her kan du nemt finde og installere ekstra funktioner og ydelser.

ABAX API

Er der udviklere i din virksomhed, der ønsker at bygge videre på din ABAX løsning? Som ønsker at bruge data eller oplysningerne som du og dit køretøj genererer? Tilføj ABAX API og byg dine egne apps, eller integrere det med dine eksisterende systemer. Klik her for at anmode om mere information om ABAX API.

ABAX Fleet Management

Fleet Management er et logistikværktøj til at optimere og effektivisere virksomhedens styring af bilparken. Det vil betyde en betydelig en reducering af kørselsomkostninger samtidig som du har muligheder for at få et mere præcist overblik over fakturerede timer.

 

ABAX Periodiske rapporter

ABAX gør din hverdag nemmere ved automatisk at sende dig de vigtigste rapporter til din e-mail. Du vælger selv hvilke rapporter du ønsker, og hvor tit du ønsker at modtage dem.

24/7 Support

Hos ABAX får du altid klart svar. Vores support er klar 24/7 og besvarer alle tænkelige spørgsmål.

ABAX Livstidsgaranti

ABAX magter det hele, ekstrem kulde og varme, sand og vand. Men hvis din ABAX alligevel skulle gå i stykker, så erstatter vi enheden med det samme, uden ekstra omkostninger for dig

ABAX Rapport Pakke

ABAX har en række rapporter som er tilgængelig i kørebogen.

ABAX Brugstidslog

Med brugstidlog koblet til din udstyrskontrol enhed måler den hvor lang tid din enhed anvendes. Det betyder at du får konkrete tal på hvor og hvor lang tid den bruges - perfekt til fx at sende korrekt faktura til kunden.

Service Varsel

Modtag et service varsel i god tid før du skal udføre service på dit udstyr.  Du kan selv sætte tidsgrænsen baseret på enten klokketimer eller brugstid. Et værdifult verktøj som du kan bruge for at have fuld kontrol på vedligeholdelsen af dit udstyr. Modtag varsel på enten sms eller email.

 

Digitale indgange

Du kan overvåge all elektronisk styrede udstyr på dine køretøj, sådan at du får oversigt over brugstid, motorbrug i timer, service behov, få varsler, hindre misbrug, samt sørge for at dit udstyr bruges på den måde du ønsker.

ABAX fuld rapport pakke

Få tilgang til en stor pakke med hjælpsomme rapporter når du benytter dig af ABAX Fleet Management. Du kan holde kontrol på brændstof forbrug og omkostninger, all kørsel og brug af køretøj og maskiner, holde kontrol på kørsel- og hviletid, kørselsadfærd og hvordan bilernes tillægsudstyr bruges daglig.

ABAX CAN bus

Ved hjælp af CAN bus kan man hente data fra udvændige sensorer  eller andet tilægsudstyr og funktioner på køretøjet/maskinen. Man kan f.eks. sporer en bestemt funktion eller vigtig del af udstyret og derved have fuld kontrol på hvor mange timer udstyret har været i brug.

 

ABAX Digital Tachograf

Integration af data fra den digitale tachograf og sporingsudstyr fra ABAX sørger for at korrekte opdaterede dataoplysninger altid bliver opbevaret i overensstemmelse med EU’s bestemmelser.

 

ABAX førergenkendelse

Førergenkendelse er ideel for virksomheder, der ofte bytter biler. Chaufførren der overtager bilen eller udstyret registrerer sig inden har begynder sin første tur. Registreringen kan ske via Mobil App, SMS eller automatisk med en personlig ID-brik.

Kørselsadfærd

Ved hjælp af rapporter fra systemet kan man nemt vejlede og guide sine chauffører i retning af et mere positivt kørselsmønster. Ved at forbedre dine chaufførers kørselsmønster opnår du store driftsøkonomiske besparelser, billigere forsikring, bedre image og en reduktion af virksomhedens negative effekt på miljøet.

Kundecenter
ABAX Nyhedsbrev og Tilbud
© ABAX Per Henrik Lings Allé 4, 2100 København Ø