Vi ringer dig op
Ring mig
Dator_produkt_mobil_dk

Elektronisk kørebog - ABAX Triplog

Benyttes firmabilerne privat? Løber omkostningerne til brændstof og drift løbsk? Eller bøvler i stadigvæk med håndskrevne kørebøger?

ABAX er verdens førende leverandør af elektroniske kørebøger. Ved hjælp af en smart teknisk løsning dokumenterer kørebogen automatisk alle ture via GPS, så hverken virksomhed eller ansatte risikerer et skattesmæk. Sidegevinsten er at virksomheden mindsker omkostningerne til brændstof og driften. ABAX giver også muligheden for at forbedre service af virksomhedens egne kunder.

En elektronisk kørebog fra ABAX opfylder SKATs krav til et kørselsregnskab.

 

Montering og installering af ABAX Triplog
Bestil ABAX Triplog
Elektronisk kørebog

Her kan du se, hvordan vores elektroniske kørebog fungerer

Risikere ikke et skattesmæk

Virksomheder, der sjusker med kørebogen, kan ekstrabeskattes med meget store beløb i millionklassen. Ansatte, der har benyttet en firmabil privat, kan efterbeskattes for den private kørsel i op til 3 år.

Det er ikke nemt - stort set umuligt - for den enkelte at holde styr på alle skatteregler omkring bil i arbejde. Derfor holder ABAX styr på de aktuelle regler – så du slipper for at bekymre dig om skattesmæk.

Vil du vide, hvad SKAT siger? Er du i tvivl om, hvad der er rigtigt? Takket være vores ekspertise på området, yder ABAX skatterådgivning som en del af vores kundeservice.

Læs mere om skattereglerne og vores skatterådgivning her

Så stort kan skattesmækket blive

Det kan blive dyrt hvis man sjusker med de manuelle kørebøger. Her kan du selv regne ud hvor stort et skattesmæk dig og dine ansatte risikere.

Omkostninger for virksomhed
0
Efter 3 år
Omkostninger for den ansatte
0
Efter 3 år

ABAX: Altid opdateret

En elektronisk kørebog fra ABAX er en GPS-enhed, der automatisk holder styr på alle dine ture og altid koblet op til ABAX servere.

Det betyder, at din ABAX konsekvent er opdateret med den nyeste software. Opdateret på de nyeste skatteregler. Du har direkte adgang til alle dine oplysninger, enten på smartphone, tablet eller PC. Med ABAX tillægsydelser, bliver alle ture gemt i 5 år – det der kræves af Skat.

450x450_triplog
ABAX Triplog - Hardware

Til dig der bruger erhvervsbiler

Ejer du én eller flere erhvervsbiler i din virksomhed, så kan der være en række lovmæssige krav til dokumentation af din kørsel som du skal overholde. Er du chauffør, eller bilansvarlig i dit firma, vil en helautomatisk løsning være det perfekte for dig. Det vil også være den bedste løsning hvis du kører privatbil eller firmabil i dit job, og ønsker en fuldautomatisk løsning uden at måtte bruge din mobiltelefon.

 
• Til dig der bruger erhvervsbil.
• Nem at montere
• Automatisk registrering af din kørsel
• Lever op til myndighedernes krav til kontrol og dokumentation.
• Overskuelige og tidsbesparende rapporter.
• En nemmere hverdag til dig der bruger privatbil eller firmabil i arbejdet.

Køb nu
app-1024x1024
ABAX Triplog - App

Til dig der bruger privatbil

Den perfekte løsning til dig der benytter din privatbil I dit job, og som vil slippe for at registrere din kørsel manuelt.

 

  • En smart og pålidelig løsning som sikrer at du får med hver eneste km.
  • Perfekt til kørselsgodtgørelse for privatbiler.
  • Hurtig og effektiv oversigt over din kørselsgodtgørelse
  • Fuldautomatisk registrering af kørsel inden for normal arbejdstid.
App store
Google Play

Support hele døgnet

Hos ABAX får du klart svar. Vores support er til rådighed 24/7.

Supporten løser eventuelle problemer og besvarer dine spørgsmål om alt fra administration til skatteregler. Mange svar kan du desuden selv finde direkte, når du logger ind på din kørebog.

Til kundeservice

 

Vi ringer til dig!

Indtast dit telefon nummer her, så kontakter vi dig og fortæller dig mere om elektroniske kørebøger.

ABAX giver livslang garanti

ABAX, der monteres i bilen, kommunikerer via GSM-nettet. SIM-kortene er fra Telenor, giver dig maksimal dækning og driftssikkerhed.

ABAX er både robust og vandtæt, tåler det barske liv ude i motorrummet. ABAX yder livstidsgaranti på din kørebog.

ABAX udvikler selv  software, i tæt dialog med brugerne. Det er nemt at få overblik over alle køretøjer, ture og alle nødvendige data, hvad enten du bruger smartphone, tablet eller PC. Alle produkter fra ABAX,  administrerer du i samme skærmbillede.

Læs mere om den tekniske løsning her

 

KVALITETSGARANTI

ABAX arbejder konstant på at forbedre vores produkter og kundeservice. Derfor er vi også certificerede i henhold til ISO-standard 9001, 14001 og 27001.

 

24 TIMERS SUPPORT

Hos ABAX får du altid klart svar. Vores support er klar 24/7 og besvarer alle tænkelige spørgsmål.

 

 

 

LIVSTIDSGARANTI

ABAX magter det hele, ekstrem kulde og varme, sand og vand. Men hvis din ABAX alligevel skulle gå i stykker, så erstatter vi enheden med det samme, uden ekstra omkostninger for dig.

ABAX™ App Store

Vil du maksimere udbyttet af en elektronisk kørebog? Udvid din løsning i ABAX App Store. Her kan du nemt finde og installere yderligere funktioner og ydelser.

ABAX API

Er der udviklere i din virksomhed, der ønsker at bygge videre på din ABAX løsning? Som ønsker at bruge data eller oplysningerne som du og dit køretøj genererer? Tilføj ABAX API og byg dine egne apps, eller integrere det med dine eksisterende systemer. Klik her for at anmode om mere information om ABAX API.

24/7 Support

Hos ABAX får du altid klart svar. Vores support er klar 24/7 og besvarer alle tænkelige spørgsmål.

ABAX Livstidsgaranti

ABAX magter det hele, ekstrem kulde og varme, sand og vand. Men hvis din ABAX alligevel skulle gå i stykker, så erstatter vi enheden med det samme, uden ekstra omkostninger for dig

ABAX Rapport Pakke

ABAX har en række rapporter som er tilgængelig i kørebogen.

ABAX Elektronisk kørebog

Med verdens førende kørebog, risikerer du ingen straffeskat, fordi du har skrevet forkerte kørebøger. Alle ture registreres automatisk, og du kan nemt følge både kørsel og udgifter på vores hjemmeside.

ABAX Periodiske rapporter

ABAX gør din hverdag nemmere ved automatisk at sende dig de vigtigste rapporter til din e-mail. Du vælger selv hvilke rapporter du ønsker, og hvor tit du ønsker at modtage dem.

ABAX Fleet Management

Fleet Management er et logistikværktøj til at optimere og effektivisere virksomhedens styring af bilparken. Det vil betyde en betydelig en reducering af kørselsomkostninger samtidig som du har muligheder for at få et mere præcist overblik over fakturerede timer.

 

ABAX Mobile

Kørebogens perfekte supplement. Udfyld formålet med rejsen, kommentarer eller parkeringsudgifter noter det direkte fra din smartphone. ABAX Mobile er tilgængelig til iOS, Android, Blackberry og enhver anordning, som understøtter Java. Download den til din smartphone App Store.

NY
ABAX Tags

Med ABAX Tags kan du tilføje tags på køretøjer og udstyr i kort og rapporter. Du kan bruge disse tags til at gruppere, sortere, filtrere og organisere dine køretøjer og dit udstyr

NY
ABAX TRAFIKKORT

Tillægsfunktion i Flådekontrollen. Nu kan administrator se hvordan trafikbilledet udarter sig i det samme kort som Flådekontrollen. Det gør det meget nemmere at fordele opgaver som haster ved at man, baseret på afstand og trafik. Kan se hvilken bil som kan være hurtigst ude ved kunden.

 

ABAX Biladministration

Har vi nogle biler som har overkørte kilometer i forhold til leasing aftalen? Er forsikringsaftalerne som de skal være? Har nogen glemt syns datoerne? Hvornår skal bilen til service? Hvordan er driftsomkostningerne? Nu kan du få alle disse oplysninger på et sted.

ABAX SMS

Hvem kan tage en akut opgave på Jernbanevej 10? Ny tid for mødet i morgen. Vi ses kl. 07.00. Nu kan du sende SMS til alle dine medarbejdere i stedet for at ringe dem en efter en. Med vores SMS tjeneste skal du blot skrive beskeden og beslutte hvem der skal modtage den. (Max 100 SMS / Måned).

ABAX førergenkendelse

Førergenkendelse er ideel for virksomheder, der ofte bytter biler. Chaufførren der overtager bilen eller udstyret registrerer sig inden har begynder sin første tur. Registreringen kan ske via Mobil App, SMS eller automatisk med en personlig ID-brik.

Hvad siger vores kunder?

Emil Nielsen
EN TØMRER
ABAX TV har besøgt Emil Nielsen i EN TØMRER som fortæller om hans erfaringer med ABAX Elektroniske kørebog.
Karsten Hansen
Karsten's Køreskole
ABAX TV har været på besøg hos Karsten's Køreskole og kørelærer Karsten Hansen.
Benny Gunnersen
Christianhavns Ejendomspleje
Vi er på besøg hos Christianhavns Ejendomspleje, der fortæller lidt om indførelsen af ABAX kørebøger.
Klart Bygg- Richard Kalleklev
Vi har været på besøg hos vores nordiske kollegaer og besøgt nogle af deres kunder. Klart Bygg løser alt inden for tømrerarbejde og har 10 ansatte og flere firmabiler.
AirTjek Boligventilation
AirTjek Boligventilation bruger ABAX elektroniske kørebog i det daglige.
Kundecenter
ABAX Nyhedsbrev og Tilbud
© ABAX Per Henrik Lings Allé 4, 2100 København Ø